18 oktober 2019

Tarieven

Luchthavenvervoer Tarieven Online reserveren Algemene voorwaarden

Prijs op aanvraag via mail: info@vdmairportservice.be of gsm/txt/whatsapp 0474 10 12 28

Aan de hand van uw vluchtnummer volgen wij uw vlucht en kunnen we het uur van afhaling aanpassen. VDM Airport Service blijft ter beschikking tot 1u na de landing van het vliegtuig. Na deze wachttijd wordt voorrang verleend aan de nog lopende opdrachten. In dat geval vragen wij uw begrip en geduld. U wordt opgewacht met een bordje dat uw naam vermeld, in Zaventem is dit in de terminal aan de Java coffee bar. Tijdens de corona crisis is dit aangepast naar de parking voor luchthavenvervoer, zelfde plaats als de bus (niet de taxi’s!).

Als de chauffeur, 1 uur na landing van het vliegtuig, de parking niet verlaten heeft wordt een wachttijd aangerekend. Deze komt neer op 30€ per uur met een minimum van 5€.

Om rendabel te zijn is het mogelijk dat we soms ritten combineren, dit gebeurt in die mate zodat u er weinig hinder van ondervindt. Indien u gegarandeerd privévervoer wenst is er een toeslag van 25 € per rit.

Een extra ophaaladres: 5 € toeslag.

Per persoon is 1 bagage en 1 handbagage inbegrepen. Extra bagage is 5 € toeslag per stuk. Voor zware bagage of grote bagage in volume kan een extra meerprijs gerekend worden.

Onze prijzen zijn inclusief 6 % BTW.

Top