11 maart 2023

Tarieven

Prijs op aanvraag via mail: info@vdmairportservice.be of gsm/txt/whatsapp: 0474 10 12 28

Voor reservatie gelieve een mail te sturen naar: info@vdmairportservice.be

In deze mail volgende gegevens vermelden: Naam + voornaam, adres, mobiel telefoonnummer, aantal personen, luchthaven of andere bestemming, vluchturen en vluchtnummers indien van toepassing.

Aan de hand van uw vluchtnummer volgen wij uw vlucht en kunnen we het uur van afhaling aanpassen. VDM Airport Service blijft ter beschikking tot 1u na de landing van het vliegtuig. Na deze wachttijd wordt er een wachttarief aangerekend van 30€/u met een minimum van 5€. Als de wachttijd oploopt kan er eventueel voorrang gegeven worden aan een andere opdracht die dringend is, in dat geval vragen wij u begrip.

U wordt opgewacht met een bordje dat uw naam vermeld, in Zaventem is dit in de terminal aan de Java coffee bar. Tijdens de corona crisis is dit aangepast naar de parking voor luchthavenvervoer, zelfde plaats als de bus (niet de taxi’s!).

Om rendabel te zijn is het mogelijk dat we soms ritten combineren, dit gebeurt in die mate zodat u er weinig hinder van ondervindt.

Een extra ophaaladres: 5 €

Per persoon is 1 bagage en 1 handbagage inbegrepen. Extra bagage is 5 € toeslag per stuk. Voor zware bagage of grote bagage in volume kan een extra meerprijs gerekend worden.

Onze prijzen zijn inclusief 6 % BTW.

Top